Spoločné stravovanie
Stredná odborná škola Jána Antonína Baťu, Námestie SNP, Partizánske, Nám. SNP 5, 95823 Partizánske
Nadstavbové štúdium
6421 L
Odbor vhodný pre chlapcov, dievčatá, mužov a ženy, ktorí úspešne zvládli trojročný učebný odbor kuchár, čašník, (kuchár so zameraním na prípravu jedál, obsluhu, alebo pohostinstvo), hostinský a cukrár
Podmienky prijatia: bez prijímacích skúšok
Doklad o dosiahnutom vzdelaní: maturitné vysvedčenie
Profilové vedomosti a zručnosti z predmetov: ekonomika a podnikanie, účtovníctvo a štatistika, manažment, marketing, technika prevádzky, cestovný ruch
Možnosti uplatnenia absolventa: v oblasti riadenia prevádzok spoločného stravovania a cestovného ruchu.
Po získaní predpísanej dĺžky odbornej praxe môže pracovať ako prevádzkar, šéfkuchár alebo hlavný čašník.
Bližšie info: https://sospe.edupage.org/a/nadstavbove-studium?eqa=YmlkPWJsb2c0JndpZD1ibG9nNF9CbG9nXzImYWlkX2Jsb2c0X0Jsb2dfMj0x