Našim mamkám

11.05.2024 19:35
Vzťahy

Autor : Kvetoslava Borošová, ZŠ Soľ

Späť na úvod

Milí čitatelia! 

V mesiaci máj majú naše mamky svoj sviatok. Aj to bol dôvod na to, aby sa naši deviataci zamýšľali na tým, čo pre nich ich mamky znamenajú. Sú síce už "veľkáči", no ich vyznania však stoja určite za prečítanie, aj keď nechceli byť menovaní...😊

Milá mama! Chcela by som ti povedať, že pre mňa znamenáš veľa. Som veľmi vďačná za to, ako ma vychovávaš. Ako sa o mňa staráš a nielen o mňa, ale aj o mojich súrodencov. Som ti veľmi vďačná za to, že keď som bola chorá, tak si stála pri mne a starala si sa o mňa. Znamenáš pre mňa naozaj veľa. Neviem si predstaviť život bez teba. Som rada, že vždy stojíš pri mne, aj keď ti niekedy leziem na nervy.

Mama, chcem ti len povedať, že znamenáš pre mňa veľa. Vlastne všetko. Mám ťa veľmi rád. Vždycky mi dobre poradíš, pomôžeš. Nedáš na mňa dopustiť. Aj keď to niekedy vyzerá, že ťa nemám rád, nie je to tak. Napriek tomu, že ma vždycky kontroluješ a hovoríš mi, čo mám robiť. Chcem sa ti poďakovať, že keď som chorý, staráš sa o mňa a stojíš pri mne. Keď som hladný, vždy mi niečo dobré uvaríš. Aj keď sa niekedy hádame, potom sa vždycky uzmierime. Veľmi ťa obdivujem za to, že aj keď prídeš z práce unavená, vždy sa ma opýtaš, aký som mal deň, či nie som hladný a ako sa mi darí. Veľmi ti za to ďakujem. Mám ťa veľmi rád.

Milá moja mamka, bez teba by môj svet nebol takým, akým ho mám teraz. Ďakujem ti, že pri mne vždy stojíš. V dobrom a hlavne aj v zlom. Vždy mi vieš pomôcť, keď niečo neviem. Vždy sa môžem o teba oprieť, keď som na dne. Ty si ako moja druhá kamarátka. Chcem ti poďakovať aj za to, že si ma hneď neodmietla, keď som nad niečím premýšľala a chcela urobiť po svojom, ale že si nad tým premýšľala a nakoniec schválila... Ďakujem, že si.

Milá mamka, si pre mňa tou najlepšou osobou v mojom živote. Si to najlepšie, čo človek môže mať v živote. Robíš ma šťastným, podporuješ ma vo všetkom. Najhoršia chvíľa bude pre mňa tá, keď tu raz nebudeš. A preto ti chcem poďakovať za všetko, čo pre mňa robíš. Mám ťa veľmi rád. Keď niečo potrebujem, viem, že mi pomôžeš. Vždy. Alebo keď sa mi niečo stane, viem, že ma v tom nenecháš samého. Ľúbim ťa.

Drahá moja mamka! Ďakujem ti za to, čo pre mňa robíš. Ďakujem ti za lásku, ktorú mi dávaš, ďakujem ti, za všetko v mojom živote, že mi pomáhaš a nenechávaš ma cítiť sa osamelo. Som rada, že ťa mám, že ma s láskou vychovávaš. Chcela by som ti povedať, ako veľmi ťa ľúbim. Znamenáš pre mňa veľa, ty aj otec. Nikdy by som nechcela inú mamu. Ďakujem ti za mojich súrodencov, za to, že máme kde spať, že máme čo jesť, piť. Ďakujem ti za všetko. Veľmi ťa ľúbim.

Mami, ďakujem ti za všetko, čo si pre mňa za celý môj doterajší život urobila. Ďakujem ti za krásne spomienky, že ma vychovávaš s láskou a že pri mne stále stojíš v dobrom aj v zlom. Prepáč mi, keď na teba niekedy zvýšim hlas alebo ti odvrávam. Si pre mňa ta najdôležitejšou osobou v živote. Vždy budeš mať miesto v mojom srdci. Stále mi vieš poradiť, keď sa neviem v niečom rozhodnúť. Si tá najlepšia mama na svete, a preto ťa veľmi ľúbim.♥️

Mami! Ďakujem ti za všetko, čo pre mňa robíš. Pomáhaš mi, keď niečo potrebujem, si tu pre mňa vždy, keď sa cítim zle. Znamenáš pre mňa veľmi veľa. Vážim si to, že sa ti môžem so všetkým zdôveriť. Som rada, že mám takú mamu ako si ty. Si mojím najväčším vzorom, vieš, čo je pre mňa najlepšie. Nedávam to často najavo, ale mám ťa veľmi rada. Ľúbim ťa, mami.