Nebojme sa vzlietnuť !

21.06.2024 18:38
Spoločnosť

Autor : Tomáš Hercek, Gymnázium Ivana Kupca, Komenského, Hlohovec

Späť na úvod

Páni a dámy, pred nami leží cesta, ktorá je posypaná výzvami a možnosťami. Ako Arsen Lupin vo svete plnom tajomstiev, musíme byť pripravení na nečakané skutočnosti a zároveň využiť každú príležitosť, ktorá sa nám naskytne.

Ako Zaklínač svojou múdrosťou a odvahou sme povolaní tvárou v tvár čeliť najväčším prekážkam a všetkým pokusom, ktoré sa nás snažia zlomiť. Ako Pán prsteňov máme silu prekonať temnotu a nájsť vnútornú moc, ktorá nám pomôže dosiahnuť ciele, ktoré sme si stanovili.

Ale pozor! Na našej ceste sa môžeme stretnúť s rôznymi Netvormi, ktoré nás budú chcieť zneistiť a odradiť od nášho sna. Avšak ako Lovec čertov sme vybavení schopnosťami a odhodlaním, ktoré nám pomôžu prekonať každú prekážku.

Nemôžeme zabudnúť ani na 19 krokov, ktoré nás povedú k našim cieľom. Každý krok, či už malý, či veľký, je dôležitý na našej ceste za úspechom. Ako Skrytý princ musíme byť trpezliví a vytrvalí, pretože nie vždy je cesta rovná a jednoduchá.

Ale nezabudnime na to najdôležitejšie - na ceste za slobodou musíme veriť v svoje sny a nikdy nezabúdať na svoju vnútornú silu. Lebo práve v nečakaných okamihoch môžeme nájsť našu skutočnú silu a odhodlanie.

Takže, priatelia, rozprestierajme svoje krídla ako motýlik a nechajme sa unášať vetrom zmien. Nech naša motivácia, disciplína a odhodlanie bude ako plameň, ktorý nikdy nezhasne. Poďme na to a vznesme sa nad všetky výzvy, ktoré nám prinesie táto cesta!